Nieuws

13 Juni: De 4e koning Zelfbouw Dag

Zaterdag 13 Juni organiseert MotoPortHengelo haar 4e editie koning Zelfbouw Dag!

Ook dit jaar wordt er weer een Koning Zelfbouw gekozen onder de deelnemers aan de wedstrijd. Heb je een mooie zelfbouw motor en wil je deelnemen?

Meld je aan! Deelname is gratis, en er zijn mooie prijzen te winnen! 1e Prijs; koning Zelfbouw Trofee en een Motoport Hengelo waardecheque van 350,-, 2e prijs een Motoport Hengelo waardecheque van 250,- en de derde prijs is een Motoport Hengelo waardecheque van 150,- Koning Zelfbouw 2015 krijgt van het inpandige HuidenStaal een schildering of tattoo twv 100,- Samen met de publieksstemmen bepaalt een vakjury wie er koning Zelfbouw 2015 wordt.

Aanmelden kan via: koningzelfbouw@motoporthengelo.nl

Uiteraard is er weer van alles te zien: naast de wedstrijdmotoren zullen er weer verschillende mooie eigenbouw projecten en klassiekers te zien zijn. Van Yamaha verwachten we enkele Yard Builds door de Wrenchmonkees DEUS en Walz.

Ook zullen er weer verschillende bedrijven  met alles voor je zelfbouw motor  aanwezig zijn!  Genoeg te zien en te beleven dus voor een mooie dag “benzine “ snuiven!

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.