Nieuws

1 en 2 april 50-jarig jubileum Motoport Zelhem

Motoport Engbers in Zelhem ziet Abraham. Om het vijftigjarige jubileum te vieren pakt de motorzaak op 1 en 2 april uit met een loterij, traktatie, feest en een toertocht van tweehonderd kilometer.

Een halve eeuw geleden begon Tonny Engbers zijn eigen motorzaak. Tien jaar later sloot hij zich aan bij de Select Groep. Dat is de voorloper van het huidige Motoport waarvan de zaak in Zelhem nog altijd deel uitmaakt. Zoon Renzo nam het roer al enige tijd geleden over, maar vader Tonny is natuurlijk bij de feestelijkheden van dit familiebedrijf aanwezig.

Wat is er 1 en 2 april allemaal te doen in Zelhem? Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar, maar iedereen die een aankoop doet, kan eindigen als multimiljonair. Bij een aankoop van € 200,- krijg je namelijk een Staatslot cadeau. Geef je tussen de € 50,- en € 200,- uit, dan ontvang je een 1/5 lot.

Motoport Zelhem organiseert beide dagen een tweehonderd kilometer lange toertocht door de prachtige omgeving van de Achterhoek. Meld je voor die tocht voor 1 april aan. Echte mazzelaars winnen de hoofdprijs in de loterij. De jarige job verloot twee keer een prachtig weekend (26 tm 28 augustus / 2 tm 4 september) in de Motoport Zelhem Tour.

De demomachines van Motoport Zelhem staan zoals altijd klaar voor een uitgebreide proefrit. De motorzaak is dealer van Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Verder is een rondje door de grote kledingshop ook altijd een bron van inspiratie. Wil je alles weten van Motoport Zelhem, klik dan hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws