Nieuws

09/2016 – Jubileumreis 95 jaar Moto Guzzi !

Single brand dealer TLM uit Nijmegen, vooruit: ze doen er ook Vespa’s bij, heeft voor het 95 jarige bestaan van Moto Guzzi een puike trip geregeld:

In 2016 bestaat Moto Guzzi 95 jaar en zal dit traditioneel gezien, gevierd worden met een enorm feest in en om de heilige grond en geboortplaats van alle Moto Guzzi’s, Mandello del Lario. Iedere vijf jaar organiseert TLM voor iedereen die Moto Guzzi een warm hart toedraagt een geheel verzorgde motorreis naar dit evenement, waarbij het fabrieksbezoek niet mag ontbreken. De afgelopen editie in 2011 waren was de club reizigers die TLM op de been had gebracht  zelfs de grootste groep met ruim 240 deelnemers, waarvoor de organisatie een eervolle vermelding op het hoofdpodium mochten ontvangen!

Normaal gesproken vinden de jubileumfeesten in het derde weekend van September plaats, zet deze dus alvast met potlood in de agenda!

TLM gaat deze reis voor het eerst in twee varianten aanbieden, namelijk een 6-daagse of een 8-daagse reis. De 8-daagse variant start een dag eerder en eindigt een dag later, maar zal wel gebruik maken van dezelfde tussenstops als de 6-daagse reis.

Voorlopige prijsindicatie:
6-daagse Reis € 499 per persoon
8-daagse Reis € 599 per persoon 

Inbegrepen:       – Routes geschikt voor Garmin en TomTom
                        – Overnachtingen o.b.v. halfpension in een 2 persoonskamer
                        – Toerbegeleiding door TLM
                        – Ondersteuning onderweg door monteurs en volgwagens
                        – Fabrieksbezoek incl entreegeld op de zaterdag
                        – Uitgebreid gedenkpakket 

Aanmelden kan alvast via de site. Zodra meer details bekend worden, neemt TLM contact met je op, op het opgegeven e-mailadres.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws