+ Plus

Spotlight

Claw
Siberia verwarmde handschoen

Bij de (letterlijk) doorgewinterde motorrijder zal de verwarmde handschoen ongetwijfeld in de smaak vallen. Zoals deze Claw Siberia, die is gemaakt van textiel en leer. De handschoen is uitgerust met een waterdicht Hipora-membraan en kan door middel van een microwire-gloeidraad worden verwarmd. En dat in drie standen (low-mid-high), waarbij hij het in de laagste stand vijf á zes uur volhoudt. Wat nou kouwe klauwe?

Prijs: € 179,95
Info: www.jhsports.nl


Louis
Rugzak-gilet

Op zoek naar extra bagagemogelijkheden, maar geen zin in een rugzak? Dan heeft Louis nu dit rugzak-gilet voor je. Het beschikt over een goede ventilatie en zes bagagevakken, plus een groot vak op de rug voor bijvoorbeeld een drinkzak. Daarnaast is ‘ie voorzien van verstelbare riemen, zodat het vest altijd goed gefixeerd zit. Handig!

Prijs: € 29,99 (ex. verzendkosten)
Info: www.louis.nl


HJC
RPHA 1 GP America

Op zoek naar een racehelm met FIM-homologatie? Dan is deze HJC RPHA 1 misschien iets voor je. De helm is ontwikkeld met feedback van HJC-coureurs en wordt standaard geleverd met een Pinlock-vizier, tear-off film en een transparante spoiler. En mocht je liever een ander kleurtje willen, dan is de RPHA 1 ook beschikbaar in een replica-uitvoering van Pol Espargaro en Albert Arenas, of gewoon in het zwart of wit. De RPHA 1 is beschikbaar in de maten XXS t/m XXL.

Prijs: € 949,95


Ducati
Bikini

Oké, het is misschien niet de beste tijd van het jaar voor een bikini, maar toch presenteerde Ducati onlangs haar nieuwe beach-collectie. Deze ‘Bikini-Race woman’ (dat laatste woord doet bijna vermoeden dat er ook een mannelijke variant is?!) behoort ook tot die collectie. Gemaakt van polyamide is dit kledingkleinood perfect om ook op het strand of aan het zwembad de liefde voor het Bolognese merk te ventileren.

Prijs: € 49,95
Info: www.shop.ducati.com


Dainese
Kevins Jacket

In samenwerking met het eveneens Italiaanse Replay presenteerde Dainese onlangs deze Kevins Jacket. Een echte samenwerking, waarbij Dainse verantwoordelijk was voor het leren deel en Replay de denim voor haar rekening nam. De jas is voorzien van level 1 protectoren op ellenbogen en schouders, en die zijn uitneembaar. Je kunt het ‘kekke jackie’ dus ook dragen als normale jas. Kevins Jacket is niet in de winkel te koop, alleen via de website van Dainese. Hij is beschikbaar in de maten XS t/m XXL.

Prijs: € 790,-
Info: www.dainese.com / www.motomind.nl

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Honda e-Clutch

Eerste Test Honda e-Clutch

11 april, 2024

Een oplossing voor een niet bestaand probleem? Dat sluimerde onderweg naar de presentatie van de nieuwe Honda ...
Eerste Test CFMoto 450MT

Eerste Test CFMoto 450MT

11 april, 2024

Met de 450MT kan CFMoto zo maar eens vol in de roos schieten. De allroad is fraai gelijnd, lijkt op papier alle ...
Eerste Test Kawasaki Ninja 500

Eerste Test Kawasaki Ninja 500

11 april, 2024

Kawasaki en Ninja zijn net zo’n onlosmakelijke combinatie als de Dikke en de Dunne, Johan Cruijff en nummer 14 en ...
Eerste Test Honda CBR600RR

Eerste Test Honda CBR600RR

11 april, 2024

Ooit was supersport een gouden klasse, waarin de Japanse fabrikanten vele duizenden units verkochten, maar rond ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-