+ Plus

Roadbook-tour Veenendaal 2017

De eerste MotoPlus Roadbook Tour van 2017 gaat rond Veenendaal, lekker centraal in Nederland en niet te lang in kilometers. Vanaf Veenendaal rijden we via het gehucht De Klomp naar Ederveen en Lunteren. Door het buurtschap Meulunteren rijden we noordwaarts en draaien links af richting Barneveld over de N801, en vanaf Barneveld rijden we weer terug richting Meulunteren, natuurlijk wel over een andere weg. Via de Ruitenbeekweg en Broekweg gaat het weer terug richting Barneveld. Over de Nederwoudseweg verlaten we Barneveld weer.
Via de streek Waldeveen rijden we opnieuw naar Barneveld, deze Roadbook Tour zou dus net zo goed rond Barneveld kunnen heten. Door het centrum van Barneveld, en dan verder over de Kallenbroekerweg naar Achterveld. En wat een weg !! prachtig superstrak asfalt en erg mooi slingerend naar de streek Kallenbroek, echt erg mooi om te rijden al is het een 60 km weg dat is dan wel weer jammer. Door Achterveld naar De Glind en via de omgeving Voskuilen naar Scherpenzeel. En als we dan toch in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug rondrijden kunnen we ook mooi over de Heuvelrug rijden. Door Boswachterij Leersum naar Leersum en via Amerongen over de Amerongense berg richting Overberg, maar voor we in Overberg zijn slaan we rechts af en komen bij de terrastip Het Osje. Een klein stukje door Veenendaal en rechts aanhouden naar Elst, even buiten Elst draaien we de Autoweg op, een prachtige weg die je hier niet verwacht.
In Rhenen rijden we over de Bergweg en deze weg doet zijn naam eer aan, bergen zijn het zeker niet maar wel een mooie heuvelachtige weg. Door een hoekje van Achterberg rijden we de Achterbergse Hooilanden in en langs het riviertje de Grift of ook wel Valleikanaal genoemd. Door de Bennekomse Meent en De Kraats ( bekende naam.. ) langs de A 12 gaan we door richting Veenendaal waar de MotoPlus Roadbook tour eindigt.

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.