+ Plus

Oproep Lezerspanel

U als MotoPlus-lezer bent onze belangrijkste ambassadeur in motorland. Dat belonen wij graag met bijvoorbeeld leuke lezersacties, aantrekkelijke kortingen, gratis toegang tot ons gehele digitale archief en met een jaarlijkse lezerstest. Dat laatste gaan we dit motorseizoen uitbreiden met het MotoPlus Lezerspanel, waar ook jij deel van uit kunt gaan maken!

Het testen van motoren is voor veel motorrijders ongetwijfeld de ultieme natte droom. Wie wil er immers nu niet op pad met de nieuwste motoren om het potentieel en de mogelijkheden van deze machines te ontdekken en deze te delen met andere MotoPlus-lezers? Die droom zou dit jaar voor een aantal van onze lezers zomaar eens uit kunnen komen, want wij starten dit jaar met een heus MotoPlus Lezerspanel. Dat panel gaat bestaan uit een vijftal enthousiaste MotoPlus-lezers, die gedurende het nieuwe motorseizoen een aantal maal op pad gaat met verschillende testmotoren. En dat kunnen uiteraard de meest uiteenlopende motoren zijn, van een potente naked tot een full-options luxe toermachine en van een behendige motorscooter tot een met pk’s volgepakt sportief kanon. Een beetje testrijder draait voor die diversiteit aan modellen zijn/haar hand natuurlijk niet om. Als lid van het MotoPlus Lezerspanel heb je dan ook bij voorkeur een brede ervaring met motorfietsen uit meerdere segmenten opgebouwd. Daardoor ben je uiteraard in staat om de capaciteiten van verschillende motoren te beoordelen en ze onderling te vergelijken. En, ook niet geheel onbelangrijk, je beschikt over een vlotte pen om je bevindingen van de testmotoren met de andere MotoPlus-lezers te delen. Gedurende het jaar zal het Lezerspanel een aantal keer voorbij komen in MotoPlus om haar licht over een bepaalde motorfiets te laten schijnen. Dat betekent dat je je gedurende het motorseizoen een paar keer redelijk makkelijk een dag vrij moet kunnen maken om bij de MotoPlus-redactie in Varsseveld langs te komen voor een testrit met een bepaalde machine.

Begint je motorhart al warm te worden en je schrijfhand te tintelen? Meld je dan nu aan voor het MotoPlus Lezerspanel. Dat doe je door voor 28 februari een mail te sturen naar mail@motoplus.nl onder vermelding van MotoPlus Lezerspanel 2014. Vergeet niet om naast je naam, adresgegevens en telefoonnummer ook je leeftijd te vermelden en een scan van je rijbewijs mee te sturen. Maak daarnaast even een overzicht van de motoren die je tot nu toe in je bezit hebt gehad en, last but not least, zien we je mail graag vergezeld van een rij-indrukje van je huidige eigen motor. Dat mag een lengte hebben van ongeveer een A4-tje en moet de essentie van jouw motor bevatten. In de beperking betoont zich immers de meester! Uit alle inzenders stellen we uiteindelijk het vijfkoppige MotoPlus Lezerspanel voor 2014 vast.

Gerelateerde artikelen

Lezerstest 2024 BMW-modellen

Lezerstest 2024 BMW-modellen

23 mei, 2024

Veel nieuws op GS-front bij BMW dit jaar. Uiteraard was daar het nieuwe vlaggenschip, de R1300GS, maar de Duitse ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-