+ Plus

DFDS Lezersaanbieding

Net als de afgelopen jaren kunnen motorrijders ook in 2015 weer voordelig overvaren van IJmuiden naar Newcastle met de MotoPlus Lezersaanbieding bij DFDS Seaways. Een ideale overtocht met de nachtboot, waarbij je ’s avonds vertrekt in IJmuiden en de volgende ochtend in Newscastle van boord gaat. Het ruige noorden van Schotland of het adembenemende Engelse Lake District is dan nog maar een paar uurtjes rijden. Dus ook in 2015 ligt het toeren in een volledig andere wereld weer tegen een vriendelijke prijs onder handbereik!

Voor een leuke motortrip wordt in eerste instantie vaak niet aan Groot-Brittannië gedacht, wegens te ver en teveel gedoe om er te komen, terwijl je er toch zo fantastisch kunt motorrijden. En het gedoe om er te komen blijkt ook achterhaald: DFDS Seaways onderhoudt namelijk een dagelijkse verbinding tussen IJmuiden en Newcastle, waarbij je ’s nachts vaart en de volgende ochtend uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Jaarlijks maken duizenden motorrijders gebruik van deze DFDS-overtocht. Daarbij wordt met het vraag en aanbod principe gewerkt: wanneer gedurende het seizoen het aantal boekingen stijgt, stijgt de prijs na rato. Met andere woorden, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de overtocht. Maar dat geldt niet voor MotoPlus-lezers, die het hele jaar door profiteren van vaste en bijzonder scherpe prijzen voor deze overtocht, met kortingen die wel kunnen oplopen tot 50 à 60 procent op het reguliere tarief!

 Een retourtje IJmuiden – Newcastle is er voor MotoPlus-lezers al vanaf € 99,- per persoon. Dat is op basis van twee personen op één motor, waarbij je verblijft in een tweepersoonshut met douche en toilet. Uiteraard is het vervoer van de motor bij deze prijs inbegrepen. Wil je wat extra luxe, dan kun je tegen meerprijs kiezen voor het gemak van halfpension aan boord (dus diner en ontbijt) of voor een luxere buitenhut. Tijdens de overtocht hoef je jezelf niet te vervelen, er zijn verschillende restaurants, diverse bars met live muziek, een bioscoop, een casino en je kunt er zelfs uitgebreid winkelen. Eigenlijk begint je vakantie zodra de ferry om 17.30 uur vanuit IJmuiden vertrekt. De volgende morgen arriveer je om 9.00 uur lokale tijd in Newscastle, dat ligt in het mooie noordoosten van Engeland met het fascinerende Lake District, het Northumberland National Park en het ruige Schotland op een halve dag rijden. Op de terugweg vertrek je na een aantal dagen lekker sturen om 17.00 uur weer vanuit Newcastle, om rond 9.30 uur de volgende dag in IJmuiden de boot weer af te rijden.

Het enige dat je hoeft te doen om voor de speciale MotoPlus-korting in aanmerking te komen, is je bij je reservering de kortingscode MP15 te vermelden. Kijk voor uitgebreide informatie, prijzen, voorwaarden en reservering op www.dfds.nl/motoplus. Telefonisch boeken kan ook via 0255-546 666, maar kost € 17,50 extra. En vergeet ook dan niet de kortingscode MP15 te melden!

Gerelateerde artikelen

Eerste Test Moto Guzzi Stelvio

Eerste Test Moto Guzzi Stelvio

15 november, 2023

Hij heet gewoon Stelvio. Moto Guzzi laat het achtervoegsel V100 achterwege, ook al is het motorblok van de V100 ...
Eerste Test LiveWire S2 Del Mar

Eerste Test LiveWire S2 Del Mar

9 november, 2023

Met de S2 Del Mar brengt het Amerikaanse LiveWire zijn tweede elektrische motorfiets op de markt. Na de ‘One’ is ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-