+ Plus

Compacttest 7 damesoutfits

Veel kledingfabrikanten bieden hun textiel- en leeroutfits tegenwoordig ook in een speciale damesuitvoering aan. Maar de passende outfit vinden, blijft vaak toch een hele uitdaging. In dit overzicht doen we een poging met outfits tot € 1.000,-.

Macna Equator Ladies jack, Fulcrum broek
Deze Macna-combi ziet er niet allen sjiek uit, maar valt in het verkeer ook nog eens goed op. In plaats van opdringerig fluorgeel als waarschuwingskleur is dit jack voorzien van grote reflecterende oppervlakken, dat goed zichtbaar oplicht als er bijvoorbeeld een koplamp van een auto op schijnt. Bij daglicht lijkt de kleur nog het meest op een grijstoon. Daarmee scoort deze combi uiteraard punten in het herfst- en winterseizoen. Door het 3-lagen-systeem met uitneembaar membraan en thermo-voering beschermt het pak je tegen wind en regen. Als je de ventilatieopeningen op armen, borst, rug en benen opent, voel je een behaaglijke luchtstroom langs je lichaam glijden. Zonder voering en membraan heb je in een handomdraai dus een luchtige zomercombi. De verschillende stelmogelijkheden op de onderarmen, taille en broekband maken het mogelijk om de broek naar eigen voorkeur aan te passen.

 

Blijft er nog iets te wensen over? Zeker. Een lange verbindingsrits tussen jas en broek zou niet verkeerd zijn en de sluiting van de kraag zou iets hoger mogen zijn, aangezien het rond de heupen en de hals af en toe net iets te luchtig kan worden. Het jack is verkrijgbaar in zwart, reflecterend zwart, donkergrijs/fluorgeel en in licht grijs. De broek is er alleen in het zwart en lichtgrijs, en ook in korte en lengtematen. Voor een bedrag onder de 600 euro biedt dit damespak een prima prijs-kwaliteit-verhouding. Heup- en rugprotector worden niet standaard meegeleverd.
Info: www.macna.com

Gerelateerde artikelen

Eerste Test QJ Motor SRK800RR

Eerste Test QJ Motor SRK800RR

4 juli, 2024

QJMotor debuteert dit jaar op de Benelux-markt met meteen al een behoorlijk complete modellenlijn. Het sportieve ...
Compacttest Zero DSR

Compacttest Zero DSR

4 juli, 2024

Minimaal 161 kilometer zonder bijladen belooft de A2-vriendelijke Zero DSR. Die uitdaging nemen we graag aan, ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-