Redactie

MotoPlus wordt gemaakt door échte motorrijders, die houden van de motor, het motorrijden en de motorsport. Hoewel MotoPlus het jongste Nederlandstalig motorblad is, is de redactie uiterst ervaren: de redactieleden werken gezamenlijk al ruim 40 jaar in de motorbladenwereld!
Die ervaren mensen bieden de Nederlandse motorliefhebbers via MotoPlus elke twee weken het allersnelste motornieuws, de leukste interviews, de allerbeste testen en veel praktische informatie in de vorm van toertips en technische artikelen.

 

eric_bulsink

Hoofdredacteur van MotoPlus is Eric Bulsink. Naast de dagelijkse leiding van het blad is hij ook zelf nog regelmatig met een testmotor onderweg, sleutelt hij aan motoren of bezoekt hij motorcrossen en enduro’s, waar zijn beide zoons aan de start staan. En mocht er nog tijd over zijn dan mag hij graag met zijn eigen offroad-motor door de modder baggeren.

E: eric@motoplus.nl

jeroen warmdraaien

Adjunct-hoofdredacteur Jeroen Hidding kreeg het motorrijden ook met de paplepel ingegoten. Hij beheert het testpark en zit letterlijk en figuurlijk bovenop het motornieuws, aangezien hij op vrijwel alle nieuwsbeurzen en presentaties aanwezig is.

E: jeroen@motoplus.nl

Website

Als allround redacteur manifesteert Twan Hulshof zich op vele fronten, naast het nodige testwerk is hij eveneens nadrukkelijk bezig met alles op het gebied motorkleding en helmen en heeft hij onder meer een aantal vaste rubrieken, waaronder Agenda en Newsflash, onder zijn hoede.

E: twan@motoplus.nl

frank_weeink

Frank Weeink verzorgt het sportieve deel van het blad met zijn verslagen en reportages van motorsportwedstrijden in het algemeen en de MotoGP en WK Superbike in het bijzonder. Daarnaast maakt Frank veel interviews met markante mensen in de motorwereld.

E: frank@motoplus.nl

pasfoto

Als uitgever organiseert Sebastiaan Horsman het hele proces waarin de uitgaven tot stand komen. Ook hij mag in het weekend graag een (snelle) Italiaanse motor de sporen geven.

E: sebastiaan@motoplus.nl

HZ_Gehrke_267 (2)Michael Gehrke. De namen van de redacteuren en fotografen staan altijd bij de artikelen vermeld, maar in feite bepaalt Michael Gehrke als vormgever hoe MotoPlus er uit ziet. Michael is met zijn MacBook onze tovenaar met Indesign en Photoshop, die elk artikel laat spetteren met mooie foto’s en een pakkende opmaak.E: michael@motoplus.nl
ruuuuuuuuuuuuuuuudRuud Holterman Door de wol geverfd, dat kunnen we gerust zeggen van salesmanager Ruud Holterman. Hij heeft in het verleden bij diverse grote motorzaken gewerkt en adviseert nu vanuit MotoPlus motordealers, bedenkt reclamecampagnes en verkoopacties en verzorgt de advertentieverkoop in MotoPlus, Noppennieuws en de Dakar Gids.E: ruud@motoplus.nl

Heeft u redactionele vragen dan kunt u mailen redactie@motoplus.nl