Gratis 6 maanden MotoPlus + Gratis 6 maanden TomTom Go Navigation App

Beste TomTom klant,

Gefeliciteerd met uw aankoop van uw nieuwe TomTom Rider 550 World! We hopen dat u hier veel veilige en bochtige kilometers mee mag gaan rijden. Als cadeau ontvangt u van TomTom gratis 6 maanden (12 uitgaven) MotoPlus thuis op de mat + 6 maanden gratis gebruik van de TomTom GO Navigation App t.w.v. €62,99. Deze actie loopt automatisch af, zonder verplichtingen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u aan een abonnement vast zit. Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.

Uw gratis 6 maanden MotoPlus abonnement verzilveren
Stap 1: Klik hiernaast op bestellen
Stap 2: Vul het formulier en actiecode in (zie sticker op doos TomTom) en ontvang de eerste MotoPlus uiterlijk binnen 4 weken thuis in de bus.

Uw gratis 6 maanden TomTom GO Navigation App verzilveren
Stap 1: Bent u woonachtig in Nederland? Dan kunt u zich registeren via deze link, woont u in België, kunt u zich registreren via deze link
Stap 2: U ontvangt nadat u succesvol geregistreerd bent, een email met daarin een bevestiging en overzicht van de vervolgstappen. De stappen leest u tevens hieronder.
Stap 3: Download de TomTom Go Navigation App via de Apple Store of Google Play store.
Stap 4: Open de app en tik op TomTom Services
Stap 5: Meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord van je TomTom-account. Je kunt de einddatum van je abonnement altijd bekijken in ‘Abonnementen’ onder ‘Instellingen’ in het menu

Op de motor gebruik je natuurlijk je nieuwe TomTom Rider 550, maar met de regenachtige en koudere periode die voor de deur staat, heb je met de TomTom GO Navigation app een mooi navigatie alternatief voor in de auto. Zo kun je ongeacht je vervoersmiddel altijd profiteren van de ultieme navigatieoplossingen die TomTom biedt. Ben jij zo’n doorgewinterde motorrijder die zelfs in de guurste maanden van het jaar nog liever de motor pakt dan de auto, dan kun je de gratis proefperiode voor de app ook cadeau doen aan een familielid, kennis of vriend.

Wij wensen u veel plezier met deze gratis extra’s!

De algemene voorwaarden leest u hier: TomTom GO Navigation App Voucher Code T&C


Over MotoPlus Magazine

MotoPlus verschijnt elke veertien dagen en maakt deel uit van een internationaal motorbladen-netwerk, waarin elf vooraanstaande Europese motorbladen samenwerken. Daardoor kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en zeer diepgaande (en onafhankelijke) testen van motorfietsen, maar ook van motorkleding, helmen en accessoires, bieden. In elk nummer kun je in principe minimaal één grote vergelijkingstest, een toptest, diverse rij-impressies van nieuwe modellen en een producttest verwachten.

Naast veel testen biedt MotoPlus ook veel praktische informatie voor motorrijders, met onder meer sleuteltips, technische artikelen, leuke toeren in binnen- en buitenland (met komplete routebeschrijvingen) en veel informatie over populaire occasions. Tot slot wordt ook de sport niet vergeten, waarbij met name de MotoGP en het WK Superbike op de voet gevolgd wordt.

Klik op de afbeelding hieronder om een digitaal proefexemplaar te openen:

001 001 1

Over TomTom GO Navigation

De TomTom GO Navigation-app is de ultieme navigatiecompagnon op je smartphone (beschikbaar voor IOS, Android en Huawei). Je kunt afzonderlijke regio’s installeren die voor jou relevant zijn en desgewenst op een later moment extra regio’s toevoegen. Doordat je vantevoren de gewenste regio installeert bespaar je het gebruik van mobiele data tijdens het navigeren. Wekelijkse kaartupdates helpen bij het vermijden van recent afgesloten wegen. Tijdens het navigeren ontvang je meldingen over flitsers en vertragingen en worden er (mits beschikbaar) snellere, alternatieve routes aangeboden. Je privacy is gewaarborgd en de app is volledig reclamevrij. Bestemmingen vind je razendsnel met de vereenvoudigde zoekfunctie.

Kortom, met deze navigatie app kom je altijd feilloos en zorgeloos op je bestemming aan!

In augustus van dit jaar is deze app tevens door de Consumentenbond beoordeeld als beste navigatieapp uit de test, de testresultaten lees je hier en hier

MART 36680 Top Navigation App Driving version android

 

Bestellen