Volop gratis extra’s bij aanschaf van een TomTom Rider 550 & TomTom Rider 550 Premium Pack!

We hebben een leuke deal voor je! Koop nu in de actieperiode tussen 23 oktober en 31 december 2020 een TomTom Rider 550 World of TomTom Rider 550 Premium Pack en ontvang alléén in deze periode GRATIS 6 maanden MotoPlus magazine (12 uitgaven) + 6 maanden TomTom GO Navigation App t.w.v. € 62,99. Deze actie loopt automatisch af, zonder verplichtingen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je aan een abonnement vast zit.

Hoe werkt het?

  1. Koop een TomTom Rider 550 World in de actieperiode tussen 15 oktober en 31 december 2020. Deze actie is alléén geldig in Nederland en België.
  2. Ga naar de activatiepagina. Deze vindt u op de verpakking van de aangeschafte TomTom Rider 550.
  3. Registreer je met de actiecode & uniek serienummer (zie verpakking) van de TomTom Rider 550 voor het gratis MotoPlus & TomTom abonnement via de bovenstaande activatiepagina.
  4. Na het volledig afronden van de registratie kun je direct gratis gebruik maken van de TomTom GO Navigation App en ontvang je uiterlijk binnen 4 weken de eerste editie van MotoPlus magazine thuis op de mat.

Over MotoPlus Magazine

MotoPlus verschijnt elke veertien dagen en maakt deel uit van een internationaal motorbladen-netwerk, waarin elf vooraanstaande Europese motorbladen samenwerken. Daardoor kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en zeer diepgaande (en onafhankelijke) testen van motorfietsen, maar ook van motorkleding, helmen en accessoires, bieden. In elk nummer kun je in principe minimaal één grote vergelijkingstest, een toptest, diverse rij-impressies van nieuwe modellen en een producttest verwachten.

Naast veel testen biedt MotoPlus ook veel praktische informatie voor motorrijders, met onder meer sleuteltips, technische artikelen, leuke toeren in binnen- en buitenland (met komplete routebeschrijvingen) en veel informatie over populaire occasions. Tot slot wordt ook de sport niet vergeten, waarbij met name de MotoGP en het WK Superbike op de voet gevolgd wordt.

Klik op de afbeelding hieronder om een digitaal proefexemplaar te openen:

Over TomTom GO Navigation

De TomTom GO Navigation-app is de ultieme navigatiecompagnon op je smartphone (beschikbaar voor IOS, Android en Huawei). Je kunt afzonderlijke regio’s installeren die voor jou relevant zijn en desgewenst op een later moment extra regio’s toevoegen. Doordat je vantevoren de gewenste regio installeert bespaar je het gebruik van mobiele data tijdens het navigeren. Wekelijkse kaartupdates helpen bij het vermijden van recent afgesloten wegen. Tijdens het navigeren ontvang je meldingen over flitsers en vertragingen en worden er (mits beschikbaar) snellere, alternatieve routes aangeboden. Je privacy is gewaarborgd en de app is volledig reclamevrij. Bestemmingen vind je razendsnel met de vereenvoudigde zoekfunctie.

Kortom, met deze navigatie app kom je altijd feilloos en zorgeloos op je bestemming aan!

In augustus van dit jaar is deze app tevens door de Consumentenbond beoordeeld als beste navigatieapp uit de test, de testresultaten lees je hier en hier