Toeren

Toeren door Salland

De tweede MotoPlus Roadbook-tour van 2010 speelt zich af in Overijssel, of beter gezegd in Salland, waar we genieten van de mooie natuur en prachtige motorweggetjes.
De start van de 133 kilometer lange rit rit is direct aan het Overijssels kanaal, bij Aktief-Overijssel en vandaar rijden we over de Lemelerberg richting Dalfsen. Direct na het NS station Dalfsen komen we langs kasteel Den Berg en rijden via veel haakse bochten naar Heino. Daar zien we de IJsselcentrale bij Zwolle opdoemen en langs de IJssel met zijn mooie uiterwaarden komen we in Herxen. Via het Lieder- en Molenbroek gaat de rit naar Boerhaar en Wesepe. In Heeten zit een prima terrastip: een lekkere bak koffie bij café Bosgoed om het toeren even te onderbreken. Daarna rijden we via Haarle, langs de Luttenberg naar Hellendoorn en door het natuurgebied het Wierdense Veld en Huurnerveld richting Den Ham. Na een rondje om Den Ham rijden we terug naar Aktief–Overijssel, waar deze MotoPlus Roadbook Tour eindigt.

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.