Toeren

Thailand

Thailand? Is dat niet dat tropische vakantieparadijs aan zee volgebouwd met luxueuze resorts? Ook inderdaad, maar Thailand is eveneens een droomspot motorrijders. Wilde bergen met geweldige wegen, de machtige Mekong, exotische oorden met een Boeddhistische cultuur, merkwaardige markten en altijd glimlachende mensen zorgen voor een enorme aantrekkingskracht!

Die machtige bergen vol prachtige wegen vind je vooral in het noorden van het land. Dankzij het subtropische klimaat, de zeer afwisselende landschappen, altijd glimlachende mensen en goede infrastructuur is daar een onvergetelijke reis bijna een garantie. En ingewikkeld is het ook zeker niet, in Chiang Mai liggen betaalbare en kwalitatief uitstekende huurmotorfietsen praktisch voor het oprapen. Hieronder vind je de routebestanden van een bijna 1.600 kilometer lange route door het noorden van dit magnifieke Aziatische land.

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.