Toeren

Ronde van Zwitserland

In MotoPlus 11/2019 vind je een prachtig reisverhaal door het bergachtige Zwitserland. Geen dagtochtje, maar een flinke meerdaagse reis waarbij er uiteindelijk een fikse tweeduizend enerverende kilometer onder de bandjes door rollen.

En uiteraard hebben wij deze toer weer voor onze lezers beschikbaar. De volledige route, die een flinke tweeduizend kilometer beslaat, maar eveneens een tiental wat beter te behappen losse dagtochten. Of elf beter gezegd, de laatste dagtocht voert van Lausanne langs het meer van Genève, naar Genève en weer terug (252 km). Geen zin om twee keer dezelfde weg af te leggen, dan is er ook een kortere route (185 km), die deels langs het meer van Genève voert en daarna direct doorlust naar Neuchâtel.
Na tien dagen sturen heb je alle facetten van het best wel variërende Zwitserse landschap leren  kennen. Een echte droomreis kortom. Ga je nu komende zomer naar Zwitserland, deel dan je ervaringen met ons via mail@motoplus.nl o.v.v. Moto+Foto. Wellicht vind je jezelf wel terug in je lijfblad, wat je ook nog eens het enige echte MotoPlus T-shirt oplevert!

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.