Toeren

Roadbook-tour Steenwijk

Als de zon in het vroege voorjaar ook maar even een flinke knipoog geeft, worden wij als motorrijders ongedurig en willen weer op pad. Begin maart was er zo’n zonnige zondag en veel motorrijders waren voor het eerst weer onderweg. Door de Weerribben rijdend was aan de natuur nog erg goed zichtbaar dat de winter nog maar net voorbij was, de lente komt er wel aan, maar enig geduld is op z’n plaats.
Vanaf Steenwijk rijden we met deze Roadbook-tour met een lengte van 149 km, via de Weerribben naar de omgeving Weststellingwerf, net ten zuiden van Wolvega. Via Ooststelingwerf, rondom Oldeberkoop, rijden we richting Diever. De terrastip is in Elsloo, bij eethuis Aekingerzand in het Nationaal park Het Drents-Friese Wold. Via Diever en Dwingeloo komen we in Wapserveen en Eesveen en rijden we weer terug naar Steenwijk.

Hieronder kun je de route downloaden als Word-bestand voor in je routerol, of als digitaal bestand voor in je TomTom of Garmin.

 

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.