Persbericht

Twee nieuwe lakopties voor Road Glide Special

Harley-Davidson presenteert twee nieuwe special edition two-tone lakopties met een Amerikaans-patriottische flair en geaccentueerd door het stoere “Number One” logo in rood en blauw op de brandstoftank. De nieuwe special edition two-tone lakopties zijn uitsluitend af-fabriek leverbaar op de Road Glide® Special.

Fabrieksinstallatie biedt klanten een bereikbare custom lakoptie zonder de noodzaak om onderdelen opnieuw te moeten spuiten na aanschaf. De special edition two-tone lakopties voldoen aan de hoogste Harley-Davidson standaarden qua kwaliteit en duurzaamheid en worden gedekt door de beperkte Harley-Davidson garantie.

Dit lakschema heeft een Harley-Davidson script logo over de steunkleur op de onderste zadeltassen, een brede streep in de steunkleur voorop het voorspatbord en de kuip en het klassieke “Number One” logo in rood en blauw op de tank. Het tankontwerp is hetzelfde als op de laatste CVO™ modellen. Zadeltasdeksels zijn in de kleur meegespoten.
Deze lakopties is beschikbaar in twee kleurstellingen:
• Billiard Red/Stone Washed White
• Billiard Blue/Stone Washed White

Basisprijs van de 2020 Road Glide® Special met de special edition two-tone lakopties is € 36.230* in Nederland en € 31.260* in België.

* Genoemde prijzen zijn aanbevolen consumentenprijzen voor basismodellen. Opties zijn beschikbaar tegen extra kosten. Prijzen zijn exclusief belastingen, tenaamstelling, registratie en andere kosten, additionele accessoires en additionele dealerkosten, indien daarmee belast, en deze zijn onderhevig aan verandering. Harley-Davidson vergoedt dealers voor het uitvoeren van fabriek-gespecificeerde voor-levering inspecties en instellingswerkzaamheden. Dealerprijzen kunnen variëren.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws