Persbericht

Suzuki V-Strom 1050XT First Edition uitverkocht

Suzuki heeft alle 25 exemplaren van de zeer complete Suzuki V-STROM 1050XT First Edition verkocht. De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition wordt geleverd in drie kleurstellingen: geel, zwart en wit/oranje. Van de drie kleurstellingen is zwart met veertien stuks de bestverkochte, gevolgd door wit / oranje met negen exemplaren. De gele V-STROM 1050XT is met twee stuks de meest exclusieve First Edition op de Nederlandse wegen.

Bovenop de rijke standaarduitrusting van de Suzuki V-STROM 1050XT is de First Edition voorzien van een aantal exclusieve accessoires. Zo heeft elke First Edition een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt de V-STROM 1050XT First Edition geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset met twee koffers met een inhoud van 37 liter. Elke koper kon ook nog kiezen tussen het TomTom Rider 550 World navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

Elke First Edition is gebaseerd op de Suzuki V-STROM 1050XT, de meest geavanceerde V-STROM ooit. De motorfiets beschikt over een zeer uitgebreid pakket aan assistentie-systemen: Suzuki Intelligent Ride System. Zo beschikt hij onder meer over Cruisecontrol, Hill-Hold Control, Slope Dependent Control en Load Dependent Control. Daarmee is de V-STROM goed voorbereid voor lange reizen, maar ook voor ritten door de bergen. Daarnaast beschikt de V-STROM 1050 XT over LED-verlichting en een in hoogte verstelbaar zadel.

De reguliere Suzuki V-STROM 1050 en V-STROM 1050XT zijn vanaf nu – op afspraak – te zien bij de officiële Suzuki-dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws