Nieuws

Spring Open House Weekend bij H-D-dealers

Alle Authorized Harley-Davidson dealers in de Benelux houden op 23 en 24 maart open huis om het nieuwe seizoen te kickstarten. Het jaarlijkse Spring Open House weekend betekent gezelligheid, entertainment, nieuwe producten, oude en nieuwe vrienden en natuurlijk veel fantastische motoren. Iedere dealer stelt zijn eigen programma samen, dat via de eigen dealerwebsite gecommuniceerd wordt.

Met het nieuwe seizoen voor de deur is het voor rijders belangrijk om te checken of zij, hun motorkleding en hun Harley-Davidson helemaal up-to-date zijn. Daarom bieden de dealers in de periode rond het Open House weekend twee programma’s aan: Check your Bike – It’s More Than an Oil Change, en Check your Riding Gear. Het eerste is erop gericht de Harley-Davidson van de klant in optimale staat te krijgen voor het nieuwe seizoen, het tweede zorgt ervoor dat ook de rijder helemaal up-to-date is met betrekking tot nieuwe CE-gecertificeerde jassen, regenkleding, beschermende jeans en nog veel meer. En om klanten een steuntje in de rug te geven hebben dealers rond het Open House weekend een speciale helmen actie. Wie tussen 15 maart en 15 april namelijk een nieuwe Harley-Davidson helm koopt bij de H-D dealer, krijgt maar liefst 20% korting.

Tijdens het Open House weekend kunnen rijders kennismaken met de 2019 touring lijn, met als belangrijke troef het gloednieuwe BOOM! Box™ GTS Infotainment systeem. De interface biedt de moderne look en ervaring van de nieuwste mobiele apparaten en tablets, met ongekende duurzaamheid en talloze speciaal voor de motor ontwikkelde features, plus Apple CarPlay. Dit betekent maximale interactie met de motor en verbondenheid met de wereld.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.