Nieuws

Samenwerking Triumph Benelux en Van Gils Fashion

Op zondag 27 september vindt wereldwijd de 10e Distinguished Gentleman’s Ride plaats. Triumph Benelux en Van Gils zijn een samenwerking aangegaan om in de Benelux het evenement te ondersteunen, deelnemers te stimuleren om geld in te zamelen en zelf ook een bijdrage te leveren aan de fondsenwerving.

De DGR van dit jaar is nog nooit zo relevant geweest als we kijken naar de uitdagingen waar de wereld nu voor staat. Op deze dag worden duizenden goedgezinde burgers wereldwijd uitgenodigd om hun beste pak te dragen om dit jaar alléén op hun motor te rijden en fondsen te werven ter ondersteuning van het onderzoek tegen prostaatkanker en ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid.

De samenwerking tussen beide partijen bestaat uit de volgende elementen:

  • Plaatsing van Triumph motoren uit de Modern Classics-serie in geselecteerde Van Gils-stores in : Amsterdam, Rotterdam, Breda, Gent, Antwerpen, Roeselare en Luik
  • De mogelijkheid om in de periode van 5 t/m 27 september uw Van Gils pak DGR te laten labelen

Get your VanGils-suit DGR-labeled: In de periode van 5 september t/m 27 september kunt u bij alle Van Gils brandstores in de Benelux uw aangekochte Van Gils –pak laten labelen met een speciaal DGR/Triumph-label voor een bedrag van € 50,- extra. Deze opbrengst wordt direct gedoneerd aan de DGR voor de Movember Foundation.

Samenwerking: Triumph en Van Gils zijn blij met de samenwerking. Elegant, iconisch, & karaktervol zijn elementen die beide merken verenigen. In het kader van haar Road to Success missie begon Van Gils vorig jaar met een samenwerking met de DGR in Antwerpen en is trots deze nu uit te kunnen bouwen voor de Benelux. Triumph ziet de samenwerking als een gelegenheid om de DGR2020 onder de aandacht te brengen bij een groter publiek via A1 & high-traffic locations, exposure voor het Triumph merk te genereren op plaatsen waar men het niet verwacht en tevens met een sterk A-merk de merkwaarden van de DGR uit te dragen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.