Persbericht

Reisaanbod 2020 That Motortours online

Het reizenprogramma 2020 van That Motortours is vanaf nu online op www.thatmotorreizen.nl. Met meer dan 60 bestemmingen, reikt het Europese toergebied van de Noorse Lofoten tot de Abruzzen in Italië en van Schotse Highlands tot Canarische Eilanden.

Nieuw in 2020:

Naast diverse aanpassingen aan het bestaande reizenprogramma zijn dit de nieuwe bestemmingen voor volgend jaar:

 1. Adventure Lofoten & Atlantic Road: in 18 dagen tijd stuur je over dé highlights van Noorwegen, met als hoofddoel een vierdaags verblijf op de tot de verbeelding sprekende Lofoten.
 2. Ierland: bij deze 13-daagse groepsreis/pilottour, beleef je de ruige kusten en de Wild Atlantic Way en de Ierse cultuur op een intense manier.
 3. Marokko: een 14-daagse groepsreis, die eind oktober ’20 van start zal gaan is uniek in haar soort. Je mag Marokko namelijk op 2 manieren ontdekken:
  a. 100% over geasfalteerde wegen.
  b. in een mix van onverharde (pas)wegen en asfalt. De variant is gericht op mensen die allroad motoren rijden en graag over eenvoudig onverharde wegen Marokko willen leren kennen.
 4. Ardennen Lotharingen: een nieuwe vierdaagse shorttrip naar onze Zuiderburen. Gewoon lekker dichtbij onthaasten over stille en vaak nog onontdekte bergwegen…
 5. GPS Training: voor Garmin- en TomTom-gebruikers met niemand minder dan MR GPS – Hans Vaessen. Boek je voor 1 februari ’20 een reis, dan mag je gratis deelnemen aan deze cursus…

REIZENINFODAGEN ’20 & Motorbeurs in Utrecht.
OP 11 en 18 januari ’20 vinden er in Alphen aan den Rijn (NL) en Beveren (BE) reizeninfodagen plaats. Hier kun je kennis maken met de organisatie, ontmoet de tourguides en kun je proeven aan de fantastische reisbestemmingen in Europa. Verder kun je er terecht met al je vragen rondom het reizenprogramma. Verder is THAT Motortours in 2020 weer te vinden in de reizenhal van de Motorbeurs in Utrecht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
 • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
 • 24 uitgaven per jaar
 • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws