Nieuws

MotoMondo nieuwe importeur Rieju

MotoMondo is  de nieuwe importeur van Rieju voor de gehele Benelux. Het huidige gamma van Rieju bestaat uit een brede range aan 2-takt 50cc modellen, 4-takt 125cc modellen en de Nuuk electric.

Het bromfietsgamma is op te delen in een sportief gamma en een gamma wat zich meer richt op mobiliteit. Het sportieve 50cc gamma bestaat uit Supermotard, Enduro, Racer en Naked modellen. De urban Bye Bike (welke geleverd wordt als 25km/h en 45km/h) biedt daarentegen mobiliteit tegen een zeer bescheiden prijs met een zeer eigen gezicht en lage kosten qua verbruik en onderhoud.

Tevens levert het merk ook een groot scala aan 125cc motorfietsen die in de nieuwe anderhalve meter samenleving ook stuk voor stuk individuele mobiliteit bieden maar wel met een eigen identiteit. Rieju heeft ook een imposante palmares op het gebied van lichte crossers en rally motoren. Door de recente overname van de enduro-modellen van Gas-Gas keert Rieju terug naar de sport met een 300cc 2-takt wedstrijdklare enduro-machine. De MR 300 zal als 2021 model in de komende weken leverbaar worden.

Met de overname van de distributie door MotoMondo hebben Rieju en Henk Buiter, de verantwoordelijke man van Rieju in Nederland, een serieuze partner gevonden om het merk op een goede manier in de markt te zetten. MotoMondo heeft als importeur van Royal Enfield, Mash, Hyosung en agent van MV Agusta zijn sporen al verdiend. Henk zal zijn werkzaamheden bij MotoMondo voorzetten totdat hij in september kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. De overname van de distributie van Rieju door MotoMondo gebeurt dus in goed overleg waarbij de prijzen van vrijwel alle modellen gelijk blijven. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de website maar de Facebook pagina (RIEJU Motors Benelux) is al wel klaar en zal voorlopig al het nieuws brengen. Voor het actuele aanbod verwijzen we graag naar www.rieju.es/en

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.