Persbericht

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 Druijff Racing special-uitvoeringen 2024

De afgelopen jaren heeft de Ninja ZX-6R al in meerdere race competities laten zien een winnaar te zijn. Door de standaard hoogwaardige componenten en uitrusting is de nieuwe Ninja ZX-6R een ideale circuit motor. Druijff Racing heeft als officiële Kawasaki race partner drie pakketten samengesteld voor de Ninja ZX-6R 636. Let op: alle drie pakketten zijn uitsluitend voor circuitgebruik. 

De Ninja ZX-6R wordt door Druijff Racing geleverd in 3 verschillende pakketten:

Ninja ZX-6R Druijff Racing Track Special: 

Standaard ZX-6R voorzien van een onbespoten racekuip, ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuitgebruik. Een perfect instapmodel voor de liefhebber van circuitdagen, die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: € 12.499,- inclusief BTW (€ 10.329,75 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druijff Racing Race Special: 

Basispakket voorzien van de noodzakelijke onderdelen om te kunnen deelnemen aan wedstrijden met de volgende onderdelen: onbespoten racekuip, raceruit, compleet uitlaatsysteem met stille demper en bijbehorende ECU-mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslag-beperkers, blokprotectie, radiateurprotectie, stalen remleidingen zonder ABS, teenbeschermer, remhendelprotectie, regenachterlicht, explosafe, borgbouten voor remklauwen en oliestop en aangepaste veringinstellingen.

Prijs: € 15.999,- inclusief BTW (€ 13.222,32 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-6R Druiff Racing Pro Special: 

Bevat het RACE-pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen: veringpakket met gesloten cartridges en race-achterschokdemper, stuurdemper, race-rem/schakelset, verstelbare clip-ons, contactslot verwijderd, snelgas, MWR race-luchtfilter, race-mapping-ECU en aangepaste quikshifter, vaste wielbussen, remklauwsteun, lichtgewicht accu, 19mm-rempomp en Motomaster Racing-remschijven.

Prijs: € 22.999,- inclusief BTW (€ 19.007,40 exclusief BTW en BPM)

Alle pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen. De DRS-uitvoeringen van de Ninja ZX-6R 636 worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit- en racegebruik. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws