Nieuws

Jopa Racing Products nieuwe distributeur Alpine hearing protection

Jopa Racing Products en Alpine hearing protection hebben de handen ineen geslagen om de motormarkt nog eenvoudiger te voorzien van gehoorbescherming. Per 1 maart 2020 is Jopa Racing Products de nieuwe distributeur van Alpine hearing Protection.

Alle oordoppen zijn direct uit voorraad leverbaar. Jopa Racing Products is zeer content met de uitbreiding van haar aanbod.

Relaxed motorrijden
Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders vaak na een lange rit een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Bij een snelheid van 120 km per uur is het volume van de windruis gemiddeld 98 dB. Dit betekent dat je al na 7 minuten risico loopt op blijvende gehoorschade. Bovendien raak je eerder vermoeid, waardoor je minder geconcentreerd deelneemt aan het verkeer. Alpine heeft hiervoor gehoorbeschermers ontwikkeld voor elk type motorrijder.

Universele productlijn: Tour, Race & Pro
Alpine’s positie in de motormarkt en alle opgebouwde gebruikservaringen, hebben ertoe geleid een serie universele oordoppen te kunnen ontwikkelen voor alle motorrijders. De oordoppen zijn uitgerust met zeer zachte filters en hebben een uniek model. Hierdoor zitten ze ontzettend prettig onder de helm en hebben ze een uiterst comfortabele pasvorm. Dankzij deze lijn van drie producten maakt Alpine de instap naar hoogwaardige gehoorbescherming met filter makkelijker en toegankelijk voor een brede doelgroep.
Optimale demping

MotoSafe® oordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel
te geven. Het verkeer, de navigatie, intercom en de motor zelf blijven voldoende hoorbaar, dankzij de innovatieve AlpineAcousticFilters™. De Alpine MotoSafe® is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij de demping is afgestemd op het gebruik. Op het circuit is bijvoorbeeld meer demping nodig dan tijdens het toeren.

Kijk voor meer informatie over de gehoorbescherming van Alpine Haring Procetion op www.alpine.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.