Nieuws

Henry van Loon nieuwe ambassadeur Triumph Nederland

Comedian, cabaretier en acteur Henry van Loon is de nieuwe Triumph Ambassadeur voor Nederland. De van origine Brabander is al tijden verknocht aan het merk en heeft onder meer een Triumph Tiger 900 uit 1996 en Triumph Bonneville uit 2009 thuis staan. Binnenkort wordt daar via Triumph-dealer Blom Motoren ook een nieuwe Speed Twin aan toegevoegd waar hij komend motorseizoen op rond zal rijden.

Van Loon is bij het grote publiek onder meer bekend door zijn rol als Volkert in de hitserie De Luizenmoeder, daarnaast staat hij met zijn zeer goed ontvanger cabaretvoorstelling ‘Onze Henry’ tot en met november in het theater en is hij actief als vlogger.

In zijn rol als Triumph Ambassadeur zal Van Loon verschillende keren acte de présence geven op evenementen, waaronder de Distinguished Gentleman’s Ride 2019. Triumph is blij om een liefhebber als Van Loon in te kunnen zetten als ambassadeur. “Wij zijn er trots op dat Henry van Loon zich zo met ons verbonden voelt dat hij ook als ambassadeur op wil treden”, aldus Cees Lengers van Triumph.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.