Nieuws

Dr. Jekill & Mr. Hyde voor Triumph modern classics

Dr. Jekill & Mr. Hyde biedt nu ook voor Triumph modern classics een elektronisch regelbaar uitlaatsysteem, welke je de mogelijkheid geeft om je geluid aan het moment aan te passen en voor elke situatie een geluidsmodus te kiezen. Met een simpele druk op een knop. Wees beleefd en stil als u dat wilt, of laat u horen wanneer de situatie daarom vraagt.

Triumphs passie en innovatiekracht vormen al decennia lang de evolutie van motorfietsen. Altijd gefocust op een complete rijervaring op maat, zonder de rijke geschiedenis te vergeten en deze op te nemen in hun tijdloze, veelzijdige modellen. Stijlvol, eloquent maar toch stoer. Het gezegde ‘always a gentleman, not always a gentle man’ past de Triumph-rijder als gegoten. Een rijder die houdt van de klassieke rauwheid, de tijdloze ontwerpen en het ongeëvenaarde rijplezier. Het enige dat ontbreekt, is een bijpassend geluid. En dat is waar Dr. Jekill & Mr. Hyde zijn intrede doet.

3 sound modi
Dr. Jekill & Mr. Hyde biedt een elektronisch verstelbare uitlaat die je de mogelijkheid geeft om je geluid aan te passen aan het moment en zo voor elke situatie een geluidsmodus te kiezen. Met een simpele druk op een knop op je stuur. Ben stil als je dat wilt, of laat je horen wanneer de situatie daarom vraagt. Alle drie de geluidsmodi benadrukken het volledige potentieel van de Triumph-motor en dragen bij aan het rijplezier. Een op maat gemaakt geluid dat altijd aanwezig en onderscheidend is, maar nooit zomaar ‘luid’ of zelfs maar hinderlijk is. Net als de Triumph-rijder valt hij op, maar blijft hij verfijnd.

Straat legal
En laten we niet vergeten dat al dit rijplezier gepaard gaat met de gemoedsrust dat je uitlaat legaal is in alle drie de geluidsmodi. Je kunt je geluid aanpassen aan het moment en tegelijkertijd binnen de grenzen van de wet blijven.  Geniet van het nieuwe geluid van je motor met een uitlaat van topkwaliteit, standaard geleverd met 4 jaar garantie. Wacht niet langer en breng je Triumph naar een hoger niveau en onthoud: ride classic, sound legendary!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.