Nieuws

Arai presenteert gelimiteerde RX-7V Isle of Man 2019

Ook dit jaar is de Italiaanse topdesigner Aldo Drudi er wederom in geslaagd om een zeer fraai Isle of Man design te ontwerpen voor Arai. Zoals gebruikelijk wordt de helm wereldwijd gelimiteerd geproduceerd en zal ook de 2019 variant een waar collecters item worden.

Arai en de Isle of Man TT hebben een jarenlange samenwerking en een belangrijk onderdeel daarvan is de introductie van een speciale, gelimiteerde IoM TT-helm. De allereerste Arai gelimiteerde editie werd geïntroduceerd in 2007, het ” Centenary ” model ter herdenking van 100 jaar TT-racen.

De kleurstelling van de Arai RX-7V Isle of Man 2019 is mat zwart met fluor gele accenten welke de helm voorziet van een gouden glans. Natuurlijk is het originele TT-logo aanwezig (Arai als preferred partner is het enige helmmerk dat het originele TT-logo mag gebruiken) net als het drietandige triskelion-symbool dat zo typerend is voor het eiland Man.

De helm is leverbaar in de maten XS t/m XL en kost € 1.099,- inclusief btw. De helm is nu te reserveren bij de exclusieve Arai Isle of Man dealers en leverbaar vanaf juni 2019.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.