Nieuws

Veel nieuw toervoer

Komend weekend vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar met de Nationale dag van de Motorrijder de officieuze start van het nieuwe motorseizoen plaats. Een initiatief van de KNMV om eenieder aan te sporen zijn of haar motorfiets weer onder de hoes vandaan te toveren.

Verspreid over heel Nederland zijn er tussen 10.00 en 15.00 uur op een negental locaties zogenaamde pitstopplekken ingericht, waar je niet alleen terecht kunt voor een kop koffie, ze dienen tevens  als begin- en eindpunt van een mooie tourroute.
Zelf beginnen we het nieuwe motorseizoen ook meteen goed. Wellicht is het je al opgevallen dat we tegenwoordig met enige regelmaat een nieuwe MotoPlus-weekendtour publiceren (o.a. Zeeuws-Vlaanderen, Alkmaar, Zuid-Limburg en Rondom het Lauwersmeer), daarnaast gingen we ook met lezers op in het kader van de MotoPlus Kawasaki Promotour en bezochten we de prachtige Gorges du Verdon.

Te ver weg, al gereden of gewoon zin in een andere bestemming? Hier vind je al onze motorroutes. Kwestie van op de kaart de route van je keuze aanklikken en rijden maar. Leuker kunnen we het maken, en makkelijker ook…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...
Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws