Nieuws

Stadler slaat nieuwe weg in

Stadler associeer je momenteel vooral met functionele, high-end, textielen motorkleding, maar daar kan op korte termijn zo maar eens verandering in komen. De Duitse motorkledingspecialist heeft namelijk haar portfolio uitgebreid met een hagelnieuwe Casual-lijn, naar eigen zeggen net zo functioneel als de reguliere outfits, maar dan net wat meer stijlvol en comfortabel.
Deze Spirit jas en Fire motorjeans zijn de eerste vertegenwoordigers van die nieuw ingeslagen weg, een combinatie van klassiek ontmoet modern. De kalfslederen Spirit is namelijk qua looks gebaseerd op een jack uit de jaren ’70. De uitrusting bestaat onder meer uit in hoogte verstelbare CE-protectoren op schouders, ellenbogen en rug, twee buiten- en één binnenzak en een verbindingsrits. Het meest bijzondere aan de Fire jeans, uiteraard ook voorzien van CE-protectie (knieën en heupen), is dat een aparte, slijtvaste kevlar binnenvoering ontbreekt. De denim buitenlaag is namelijk versterkt met een Covec weefsel/garen, niet alleen bijzonder slijtvast, maar ook nog eens warmteresistent.
Zowel de Spirit als de Fire is er in een uitgebreid dames en heren matenspectrum, de prijs bedraagt respectievelijk € 849,00 voor de jas en € 429,00 voor de jeans.
Info: www.periermotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws