Premium

Reizen Laos

Reizen in Laos is alsof je teruggaat in de tijd. Je maakt er kennis met een volledig andere en exotische wereld, uiteraard het liefst vanuit het zadel van een lichte en wendbare allroad. Tijd om nieuwe herinneringen te maken!

Bij aankomst in Laos nemen we meteen onze gehuurde motoren in ontvangst. Een Honda CRF250, Baja en Suzuki DRZ400 staan ons al op te wachten. De bagage wordt gemonteerd, de motoren gestart en we zijn weg! Tijdens onze reis richting het noorden blijkt de keuze voor allroads niet geheel onverstandig. De 20 kilometer lange stoffige weg, waarbij op verschillende plaatsen aan de weg wordt gewerkt, zit vol gaten in koelkastformaat en bovendien is het er hectisch druk. De omgeving daarentegen is prachtig. Langs rode akkers, groene rijstvelden en door piepkleine dorpen met houten huizen op stelten geven we onze ééncilinders de sporen.

Een uniek land dat ongelooflijk veel te bieden heeft, niet alleen landschappelijk, maar ook in sociaal en cultureel opzicht. Wat allemaal, lees je in een prachtig reisartikel in MotoPlus 18/2021. Liever elke twee weken de nieuwe MotoPlus op de deurmat? Kan natuurlijk, klik dan even hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.