Nieuws

Noppennieuws 6 – 2017

Ook Noppennieuws 6 ligt in de winkel. In deze maar liefst 132 pagina’s tellende Noppennieuws 6 testen we onder meer de fabrieksmotoren van KTM en Husqvarna en konden we dus zelf ervaren hoe de machine van Jeffrey Herlings aanvoelt. Daarnaast reden we met de eigenbouw Dakar-motor van Jurgen van den Goorbergh, gebaseerd op een KTM 450EXC-F enduro.

Speciaal voor Noppennieuws blikte Jeffrey Herlings terug op zijn eerste MXGP-seizoen en beschrijft per GP wat er goed of wat er verkeerd ging.

Verder interviewden we Daniël Willemsen over zijn derde plaats in het WK zijspancross en Mirjam Pol over haar aanstaande Dakar-deelname. Ook spraken we met Kees Koolen, die op zijn in Vorden gebouwde Barren quad Cross country-wereldkampioen werd en er ook mee van start gaat in de Dakar.

We keken rond bij de Oilibya Rally in Marokko en bij de Balkan Rally in Bulgarije. Uiteraard ook een terugblik op de Motocross of Nations, waar Nederland opnieuw tweede werd achter Frankrijk. Daarnaast in Noppennieuws 6 veel enduro-verslagen: we volgden het ONK, het EK en het WK.

In de Techniek-serie gaan we dieper in op vering en demping en in Mannen van Staal komt Arjan Brouwer aan bod, die in zijn eerste Dakar rally in 1986 voorpaginanieuws werd toen hij drie dagen verdwaald was in de woestijn.

Noppennieuws 6 kost €4,99 in de winkel. Voor 25 euro heb je al een jaarabonnement en krijg je het blad zes keer per jaar thuis in de brievenbus. Kijk daarvoor op www.noppennieuws.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws