Productnieuws

Nieuwe carbonhelm van Caberg

Caberg begint het nieuwe jaar goed en presenteert haar nieuwste integraalhelm, de Drift Evo Carbon Sonic. De helm is gebaseerd op het eerdere Drift Evo Carbon Pro-model en beschikt, zoals de naam al doet vermoeden, over een carbon-helmschaal.

Die schaal is overigens in twee maten beschikbaar voor optimale pasvorm. Verder is de helm onder andere uitgerust met een dubbel D-kinriemsluiting, een zelfsluitend (krasbestendig) vizier met vergrendeling, Pinlock Max Vision-lens, geïntegreerd zonnevizier en een snelwisselmechanisme van het vizier. Comfort is voor Caberg ook een belangrijk aspect, zo is bijvoorbeeld de vernieuwde antibacteriële binnenvoering standaard uitgerust met een uitsparing voor brildragers en daarnaast uitneem- en wasbaar. Ook zou de spoiler aan de achterzijde van de helm turbulentie en (wind)ruis moeten verminderen en de helm daarnaast stabieler maken.

Standaard wordt er naast het heldere vizier ook een donkere variant meegeleverd, maar mocht je circuit-ambities hebben is er ook een optioneel tear-off-ready vizier voor op de baan verkrijgbaar. De Drift Evo Carbon Sonic is beschikbaar in de maten XS t/m XXL, en in zwart/wit en zwart/rood. Hij kost € 399,95. Meer info: www.xtravus.com/nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws