Nieuws

MotoPlus 5 – 2015

Op vrijdag 6 maart ligt alweer de vijfde MotoPlus van het nieuwe jaar in de bus en in de winkel en daarin kunnen we je opnieuw een aantal eerste testen van 2015-modellen voorschotelen. Die van de langverwachte Yamaha YZF-R1 bijvoorbeeld. Op het Australische Eastern Creek rijden we zowel de standaard uitvoering als de speciale M-versie met elektronische Öhlins vering. Ook rijden we met de vernieuwde BMW F800R en vlogen we naar Sardinië voor de eerste meters met de nieuwe Aprilia Caponord Rally, een opgetuigde versie van deze Italiaanse avonturier. In een uitgebreid Toptest mag de nieuwe BMW R1200R laten zien wat hij in huis heeft en we zetten in MotoPlus 5 twee Honda’s naast elkaar, die geschikt zijn voor het A2-rijbewijs: de CBR300R en CBR500R.

Een prachtige reisreportage van de hand van specialist Jo Deleker voert je in MotoPlus 5 langs de mooiste plekjes van het schilderachtige Corsica. Zeker even overwegen als je nog geen vastomlijnde vakantieplannen hebt! In een bosrijk gebied van Zweden bezoeken we CTEK, een van de grootste fabrikanten van acculaders ter wereld. Waar je bij het onderhoud van een accu op moet letten, leggen we ook uit in MotoPlus 5. Ook laten we uitgebreid zien wat er allemaal komt kijken bij de revisie van een achterschokbreker. In de occasionrubriek komt de Honda VFR1200F voorbij en Mario Timmers laat in Mijn Trots zijn Yamaha Fazer 600 zien.

Uiteraard in MotoPlus 5 ruim aandacht voor de verrichtingen van Michael van der Mark tijdens de openingsraces van het WK Superbike-seizoen op het Australische Phillip Island en we volgen de MotoGP-mannen tijdens hun tweede test op het Maleisische Sepang.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 5 wilt zien.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws