Nieuws

MOTOPLUS 19 – 2016

De Intermot motorbeurs in Keulen staat voor de deur en dat betekent dat het eerste motornieuws voor 2017 ook bekend wordt. Zo rijden we in MotoPlus 19 al de eerste meters met de nieuwe Touring-modellen van Harley-Davidson, voorzien van het nieuwe vierkleps motorblok, de Milwaukee Eight. Met de komst van de nieuwe Yamaha Tracer 700 worden ook de Kawasaki Versys 650 en de Suzuki V-Strom 650 wakker geschud. Tijd dus voor een onderling treffen tussen deze middenklasse crossovers. En motorrijden op drie en vier wielen, klopt dat wel? Dat ondervinden we in Zwitserland aan den lijve, waar we kort rijden met de Quadro 3 en Quadro 4, inderdaad met drie en met vier wielen! Ook ons MotoPlus Lezerspanel is weer op stap geweest, dit keer met Suzuki’s SV650.

Na een prachtige nazomer doet de herfst voorzichtig zijn intrede en reden genoeg om in MotoPlus 19 eens lekker van de kleurenpracht in de bossen van het Bergisches Land te genieten, een ideale bestemming om er nog snel een weekend met de motor tussenuit te knijpen.

Dames op een trialmotor? En hoe! In het Gelderse Zelhem werd zelfs een speciale trialdag voor dames georganiseerd. Verder testen we in MotoPlus 19 een stukje onmisbare protectie voor de motorrijder: de rugprotector. We testen zowel klassieke protectoren, protectorvesten als bodyprotectoren. Ook blikken we vooruit op de aanstaande SMX Supercross van 8 oktober aanstaande in het Duitse Gelsenkirchen en laat Fred Nieboer in Mijn Trots zijn BMW R1200GS zien. In de occasionrubriek maakt de BMW K1600GT/GTL een pitstop.

Uiteraard in MotoPlus 19 ook ruim aandacht voor de MotoGP op het Spaanse Aragon en het WK Superbike op de Duitse Lausitzring.

Klik hier om de volledige in houd van MotoPlus 19 te lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws