Mail en win!

Mail & Win: TomTom Rider 550

‘Het gaat niet om de bestemming, maar om de weg erheen.’ Heerlijk stukje motorfilosofie, waar natuurlijk geen woord aan gelogen is. Nou voert die weg ‘erheen’ voor de meeste motorrijders bij voorkeur via zoveel mogelijk uitdagende bochten, en laat dat nu een van de grootste troeven van TomTom’s Rider 550 motornavigatiesysteem zijn.

Via de MyDrive routeplanner kun je makkelijk zelf de meest fraaie en uitdagende routes uitzetten en automatisch met de Rider 550 laten synchroniseren, maar ook wanneer je gewoon eens een keer van A naar B wilt via de mooiste weg, eventueel met een of meerdere tussenstops, dan is dat met een paar tikjes op het 4,3 inch grote touchscreen in een handomdraai geregeld. Lengte van de route, aantal tussenpunten, bochtigheid, hoogteverschil, je kiest het allemaal zelf. Grote pluspunt daarbij is dat de Rider 550 heel intuïtief werkt, je hoeft dus bepaald geen softwarespecialist te zijn om het systeem te doorgronden.

De Rider 550 is uitgerust met WiFi, eventuele updates kun je derhalve makkelijk zonder computer uitvoeren. En dankzij bluetooth kun je ‘m aan onder meer een headset of je smartphone koppelen. Een doordacht navigatiesysteem kortom, met heel veel handige functionaliteiten, die voor € 399,95 in de winkelschappen ligt. Maar goed nieuws, van TomTom (www.tomtom.com) mogen wij één van onze lezers verblijden met een Rider 550. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het formulier in te (deelnemen kan tot en met woensdag 4 januari). De winnaar wordt in MotoPlus 2/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 22/2022, met als inzet een lang weekend Kawasaki Ninja 1000SX rijden, is Piet Smits uit Avenhorn.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws