Mail en win!

Mail & Win: S100 Speedwax

Het is niet ieders hobby, het poetsen van de motorfiets. Maar je wilt natuurlijk wel dat je trots er altijd spic en span bij staat, en dan het liefst voor een zo lang mogelijke duur. Een waxlaagje geeft de motor niet alleen een blinkende uitstraling, dankzij de water- en vuilafstotende werking blijft ‘ie ook langer mooi.

Nu was zo’n waxbeurt vroeger best een klusje, met een moderne waxspray zoals deze Speedwax van reinigings- en onderhoudsmiddelenspecialist S100, is dat nu in een vloek en een zucht gepiept. Kwestie van de motor schoonmaken, insprayen met Speedwax, even in laten werken en weer uitpoetsen. Resultaat is een maandenlang aanhoudende gladde glanslaag, die de kleur ophaalt en een optimale bescherming biedt tegen het weer.

S100 Speedwax werkt streeploos en laat geen witte sporen na zoals bij een conventionele wax mogelijk is. Een sprayflacon à 500 ml voldoet voor diverse behandelingen en kost € 19,35. Of helemaal niets wanneer je tot één van de gelukkige winnaars van deze actie hoort. Van S100 (www.s100.nl) mogen we namelijk 12 flacons Speedwax weggeven en het enige wat je hoeft te doen om daarvoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 16 augustus). De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 13/2022, met als inzet een Lindstrands Rexbo jack, is M.F. Bahnen uit Den Bosch.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Dainese D-air krijgt update

  Dainese D-air krijgt update

  30 november, 2023

  Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
  KTM laat het beest groeien

  KTM laat het beest groeien

  29 november, 2023

  KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

  Overig nieuws