Mail en win!

Mail & Win: Rukka Mark onderkledingset

Koelend en vocht afvoerend in de zomer, een extra isolerende laag in de winter; een goede set onderkleding mag in een motorgarderobe eigenlijk niet ontbreken. Het Finse Rukka heeft diverse varianten in het assortiment, waaronder deze Mark van honderd procent polyester, bestaande uit broek en longsleeve.

Het materiaal is niet alleen sneldrogend, maar behoud ook goed zijn vorm, zelfs na meerdere keren wassen. De Rukka Mark, verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL, is niet alleen geschikt voor motorrijden, maar eigenlijk voor alle actieve buitensporten. Met een prijskaartje van € 49,95 ook nog een heel betaalbare set bovendien. Maar het kan nog goedkoper, van Rukka-importeur HocoParts (www.hocoparts.com), mogen we namelijk drie sets weggeven aan onze lezers. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 7 december). De winnaar wordt in MotoPlus 1/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 21/2022, met als inzet twee sets Pluggerz Uni-Fit Road oordoppen, zijn Ronald Daman uit Kudelstaart en T. Blokstra
uit Erica.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws