Mail en win!

Mail & Win: Putoline Wash-kit

Aan mooie dagen absoluut geen gebrek deze zomer, de meeste motoren zijn daarom behoorlijk fanatiek aan het kilometers sprokkelen. Dan verzamel je natuurlijk ook de nodige stof, vliegjes en ander vuil, maar met deze Putoline Wash-kit staat je trouwe tweewieler er in no-time weer als nieuw bij.

Het betreft een vierdelige set, te beginnen met RS1 Bike Wash Pro, een biologisch afbreekbaar middel voor het schoonmaken van je motor. Dat laatste kan natuurlijk met een reguliere spons, maar gaat net even wat makkelijker met de Valma V006 CrazyFibre washandschoen, die ook in de kit zit. Vervolgens breng je met de RS1 Wax Polish Spray niet alleen een beschermende laag aan, maar haal je ook de kleur iets op en laat je de boel even extra hard glimmen. Met de 1001 Penetrating + PTFE zorg je als laatste dat alle bewegende delen weer lekker soepel lopen.

En voor je het weet staat de boel er weer helemaal tiptop bij. De reguliere verkoopprijs van de Putoline Wash-kit bedraagt € 32,95, echter kunnen dankzij Putoline-importeur Hoo Parts (www.hocoparts.com) maar liefst zes MotoPlus-lezers er ook gratis een in het bezit krijgen. Om daarvoor in aanmerking te komen hoef je enkel hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 14 september). De winnaar wordt in MotoPlus 19/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 15/2022, met als inzet een Sena SF2 communicatieset, is Jos Veendrick uit Creil.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  29 februari, 2024

  Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...
  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  28 februari, 2024

  Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, ...

  Overig nieuws