Mail en win!

Mail & Win: Lindtrands Frisen softshelljack

Met de Frisen heeft het Zweedse Lindstrands een lekker casual, licht sportief softshelljasje in haar gamma. Niet zomaar een softshell trouwens, want ondanks het vrijetijdskarakter, onder meer te danken aan de afneembare capuchon, is het wel degelijk een volwaardige motorjas.

De waterafstotende softshell buitenlaag is op de schouders en ellenbogen bijvoorbeeld verstevigd met extreem slijtvast Hi-Art, die beide eveneens zijn voorzien van (verstelbare) CE-gecertificeerde level 1 protectoren (rugprotector optioneel). Op de achterzijde bevindt zich een grote ventilatieopening voor de warmere dagen en verder behelst de uitrusting onder meer diverse afsluitbare zakken, evenals een rondlopende verbindingsrits.

De Lindstrands Frisen is er in de maten 46 tot en met 58, waarbij je qua kleur de keuze hebt uit een klassieke zwarte variant en een reflecterende camouflage print. De prijs bedraagt respectievelijk € 219,- voor de zwarte versie en € 249,- voor de camouflage. Deze rubriek draagt echter niet voor niets de naam Mail & Win, van Lindstrands-importeur Duell (www.duell.eu) mogen we één van onze lezers blij maken met een zwart Frisen jack. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met 12 april). De winnaar word in Motoplus 9/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 5/2023, met als inzet een Halvarssons Gruven allweather jas, is J. Kanters uit Delft.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Kleine update voor CFMoto 450SR

  Kleine update voor CFMoto 450SR

  12 april, 2024

  CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

  Overig nieuws