Nieuws

Mail & win: Lindstrands Rexbo

Op zoek naar een lekker casual ogend, beetje sportief motorjackie? Deze Rexbo van de Zweedse motorkledingspecialist Lindstrands vinkt beide hokjes af, en heeft daarnaast ook nog verschillende praktische features paraat. Zoals een uitstekend ventilerende buitenlaag, die op de valgevoelige plaatsen (lees: schouders en ellenbogen) is versterkt met zeer slijtvast Hi-Art. Verder nog onder meer een rondlopende verbindingsrits, verschillende reflecterende delen en CE-protectoren op schouders en ellenbogen. Om het vrijetijdskarakter wat extra dik aan te zetten is de Rexbo voorzien van een capuchon, die uiteraard wel afneembaar is. Ook erg praktisch is de uitneembare membraanjas, die je separaat als losse jas kunt dragen. Handig wanneer je een weekend op stap gaat  en niet onnodig veel bagage wilt meezeulen.

De Lindstrands Rexbo (maten 46-62) ligt in de winkel voor € 229,00 en is er in een camo en deze frisse grijs/oranje kleurstelling. En van importeur Duell Bike-Center mogen we één van onze lezers mogen blij maken met een exemplaar in die laatste kleur. Om hiervoor in aanmerking te komen hoef je enkel het volgende te doen: stuur voor vrijdag 23 juli aanstaande een e-mail met je adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Lindstrands Rexbo). Vergeet in de mail niet je kledingmaar te melden. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar, die t.z.t. allemaal automatisch bericht krijgt. Info: www.lindstrandsmc.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.