Mail en win!

Mail & Win: Lindstrands Rexbo

Voor deze heerlijke maanden vol zomerse temperaturen nog op zoek naar een luchtig jackie, met een lekker sportieve snit en allesbehalve saaie kleurstelling? Dan valt deze Rexbo van het Zweedse Lindstrands ongetwijfeld in de smaak.

En dat waarschijnlijk niet alleen maar omdat ‘ie met onder meer de afneembare capuchon zo lekker eigenzinnig smoelt, ook vanwege de verschillende praktische eigenschappen waarover de jas wel degelijk beschikt. Zo heeft de Rexbo onder meer een antwoord op plotselinge regenbuien dankzij een los Dryway membraanjack, dat zowel onder als over de jas kan worden gedragen. Ook is ‘ie voorzien van een rondlopende verbindingsrits en gecertificeerde protectoren op schouders en ellenbogen (rugprotector optioneel). Qua bescherming kan de jas daarnaast ook nog bogen op onder meer verschillende reflecterende delen en slijtvaste Hi-Art verstevigingen op schouders en ellenbogen, hetgeen ‘m een AA-klasse CE-certificatie oplevert.

De € 269,00 kostende Rexbo, beschikbaar in de maten 46 t/m 62, is er in het grijs/oranje en in deze camo kleurstelling. En van die laatste mogen wij er van Lindstrands-importeur Duell (www.duell.eu) eentje weggeven aan één van onze lezers. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 5 juli). De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 11/2022, met als inzet een Halvarssons Rogen motorjeans, is Mevrouw W. van Lier uit Sint-Michielsgestel.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Lezerstest Suzuki 2024-modellen

  Lezerstest Suzuki 2024-modellen

  21 juli, 2024

  Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  Nieuwe roadster van Royal Enfield

  20 juli, 2024

  Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

  Overig nieuws