Mail en win!

Mail & Win: Lampa Opti-Case Airflow met montagehouder

Het aanbod aan navigatie-apps wordt steeds groter en niet geheel toevallig gebruiken steeds meer motorrijders daarom hun smartphone als navigatiesysteem. Aan de gemiddelde smartphone hangt tegenwoordig echter een behoorlijk prijskaartje, die knoop je dus niet zomaar even met een montagesetje van de Action op je motor.

Hoeft ook niet, want onder meer het Italiaanse Lampa heeft met haar Opti-Line een specifieke lijn smartphone montageaccessoires voor onder andere de motorfiets in huis. Daarin valt ook deze Opti-Case Airflow, een universele houder voor een smartphone. De houder is voorzien van rubberen antislip en -kras inzetstukken, zodat je smartphone altijd goed vastzit. Wanneer het asfalt een keer niet lakenstrak is, hoef je je geen zorgen te maken. De houder is geschikt voor alle toestellen met een hoogte tussen de twaalf en zeventien centimeter en wordt gecombineerd met een van de montagesteunen uit de Opti-Line-serie. Daar zijn verschillende versies van, variërend van een fixersysteem in het balhoofd tot een stevige stuurklem.

Klinkt ideaal? Let dan goed op, van Opti-Line-importeur Duell Bike Center (www.duell.eu) mogen we namelijk twee sets weggeven aan onze lezers, bestaande uit een Airflow houder met een montagesteun naar keuze. Deelname is heel eenvoudig: vul hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 27 april). De winnaars worden in MotoPlus 10/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 6/2022, met als inzet een Artago 69X motorslot, is Fred Wassenburg uit Assen.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws