Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Gruven allseason jas

Het Scandinavische Halvarssons weet natuurlijk prima hoe je motorkleding moet ontwerpen die optimaal beschermt tegen de elementen. De grootste uitdaging daarbij is dat bescherming tegen zowel impacts als weer vaak ten koste gaat van het draagcomfort.

Deze Gruven alweather jas, die vanaf dit jaar het portfolio van de Zweedse fabrikant versterkt, is echter gemaakt van het nieuwe H ProFlex 2 PA textiel, dat optimale bescherming met optimale flexibiliteit combineert. Het weefsel is bovendien gelamineerd met een Dryway+2.0 membraan, dat de Gruven wind- en waterdicht maakt. Dankzij onder meer Hi-Art textiel en CE level 2 protectoren op schouders en ellenbogen, evenals verschillende reflecterende delen zit het ook met de veiligheid wel snor. De jas is zelfs AA gecertificeerd volgens de jongste EN 17092 richtlijn.

Daarnaast kan de Gruven ook bogen op een lekker rijke uitrusting, zoals meerdere ventilatieopeningen (o.a. op armen, borst en rug), een temperatuur regulerende Outlast-voering en een uitneembare thermovoering, die ook als losse jas kan worden gedragen. Ook wordt de jas standaard geleverd met twee afneembare stormkragen (geel en zwart) en kun je hem dankzij de verbindingsrits makkelijk dragen met verschillende broeken uit de Halvarssons-collectie.

De Halvarssons Gruven is verkrijgbaar in de maten 48 t/m 62 en in de kleuren zwart en donkerblauw. De prijs bedraagt € 699,00. Eén gelukkige MotoPlus-lezer kan echter een heel stuk goedkoper van dit Zweedse pareltje genieten, van Halvarssons-importeur Duell (www.duell.eu) mogen we namelijk een blauwe Gruven weggeven. Wil je hierop kans maken? Vul dan hieronder het deelnameformulier in. De winnaar wordt in MotoPlus 7/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 3/2023, met als inzet een Halvarssons Warm Wool onderkledingset, is Marie Elet uit Wondelgem (B).

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws