Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Comfort onderkledingset

Wie veilig onderweg wil zijn, ontkomt niet aan een deugdelijke motoroutfit met de nodige beschermende features. De basis van een dergelijke outfit bestaat echter altijd uit een goede technische onderkledingset met temperatuur regulerende eigenschappen.

Enerzijds heeft deze basislaag een isolerende werking, maar veel belangrijker nog is de vochtregulerende werking door transpiratie van het lichaam weg te voeren. Hierdoor is het voor je lichaam makkelijker in staat om een stabiele temperatuur vast te houden, wat je concentratievermogen en scherpte weer ten goede komt. Met deze Comfort heeft het Zweedse Halvarssons een kwalitatief bijzonder goede onderkledingset in huis, waarbij zowel longsleeve als broek is vervaardigd van een mix bestaande uit 61% merinowol (warmte islolatie) en 39% Outlast (afvoeren vocht).

De unisex set is er in de maten XS tot en met 3XL en de prijs bedraagt respectievelijk € 89,00 voor het shirt en € 79,00 voor de broek. En nu het goede nieuws: van Halvarssons-importeur Duell Bike Center (www.duell.eu) mogen we een set weggeven aan één van onze lezers. Vul hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 11 mei). De winnaars worden in MotoPlus 11/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 7/2022, met als inzet exclusieve Tissot kaarten voor het WK Superbike in Assen, zijn Niek Honings, W.H.M Cierpeck, Henk Hoijtink, Joke Arts, Hay van Hees en Marcel Mulderij.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Pieterpadroute voor de motor

  Pieterpadroute voor de motor

  8 december, 2023

  Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

  Overig nieuws