Mail en win!

Mail & Win: Cardo Packtalk Neo communicatiesysteem

Volgepakt met exact dezelfde hightech technologie als de Packtalk Edge, het paradepaardje uit de Cardo-stal, maar tegen een aantrekkelijker prijs, zo kun je de nieuwe Packtalk Neo het beste omschrijven.

Op de opladen tijdens het rijden functie, de magnetische houder en de garantietermijn (2 i.p.v. 3 jaar) na, heeft de Neo alles te bieden wat het topmodel ook heeft, en dat is behoorlijk wat. Dynamic Mesh Communicatie van de tweede generatie en de nieuwste Bluetooth 5.2 chip bijvoorbeeld. Die voorzien onder meer in de mogelijkheid tot verbinding met smartphone en navigatiesysteem, intercomgesprekken en groepscommunicatie tot maximaal 15 rijders over een afstand tot 8 kilometer mogelijk, waarbij je dankzij de privat chat-functie ook met slechts één persoon binnen die groep kunt praten.

Verder is het systeem uitgerust met een FM radio (RDS, met 6 voorkeuzezenders), exclusieve Ø 40 mm JBL speakers, automatische volumeregeling en verschillende audioprofielen. Nogal wat functionaliteiten kortom, via de overzichtelijke Cardo Connect App is het beheer daarvan echter een koud kunstje. Via de app kun je trouwens het systeem ook updaten, geen gehannes met USB-kabel en computer dus. Ook handig, Cardo heeft een speciale Second Helmet-kit beschikbaar, die je op een tweede helm kunt monteren. Wissel je wel eens tussen helmen, dan hoef je de boel niet constant om te bouwen.

De nieuwe en uiteraard waterdichte Cardo Packtalk Neo wordt geleverd met onder andere een klemhouder, kleefhouder, twee microfoons en het nodige bevestigingsmateriaal. De prijs bedraagt € 369,95. Maar bijzonder heugelijk nieuws, van Cardo (www.cardosystems.com) mogen we één van onze lezers verblijden met een nieuwe Cardo Packtalk Neo. Wil je hierop kans maken? Vul dan hieronder het deelnameformulier in. De winnaar wordt in MotoPlus 6/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 2/2023, met als inzet een Chaft Deluxe Hot Grip, is Jaap Snoep uit Nieuw-Vennep.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws