Nieuws

Mail & Win: bandenreparatieset

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Misschien kies je voor een set verse banden voor de vakantiekilometers of misschien kunnen je rubbers nog makkelijk een lange trip verteren. Wat helaas altijd op de loer ligt, blijft lek rijden.

Een schroef of een ander scherp object op het wegdek maakt daarbij geen onderscheid tussen een nieuwe en gebruikte banden. Altijd handig om bij je te hebben, is een bandenreparatieset. Je bent er in de regel snel weer mee onderweg, waarna je op zoek kunt naar een verse band. Van Grand Canyon powered by Duell mogen we vijf MotoPlus-lezers blij maken met zo’n bandenreparatieset t.w.v. € 29,95.
Deelnemen is heel eenvoudig, vul gewoon hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 8 juni). De winnaar wordt in MotoPlus 13/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 9/2022, met als inzet Halvarssons Comfort onderkledingset, is Har Baur uit Tegelen.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.