Nieuws

Een bericht aan jullie, onze MotoPlus-lezers

Door de uitbraak van het coronavirus, is het dagelijks leven behoorlijk veranderd. Dat merken wij ook. De redactie mag dan leeg zijn, vanuit huis blijven we doorwerken aan MotoPlus om ervoor te zorgen dat we net als anders, iedere twee weken een lekker dik nummer voor je klaar hebben.

Helaas kan het zijn dat de maatregelen die de overheid invoert om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, ook invloed gaan krijgen op de bezorging van MotoPlus. Hoewel hier vooralsnog geen sprake van is, kunnen wij jammer genoeg niet uitsluiten dat dit wel gaat gebeuren. Mocht je de MotoPlus vanwege deze omstandigheden niet ontvangen, dan kun je te allen tijden gebruik maken van onze digitale magazine. Hierdoor kun je het blad toch blijven lezen en genieten van je hobby.

Gratis blad
Om deze periode van weinig contact met anderen en thuiszitten wat aangenamer te maken, bieden we je ook ons Noppennieuws-magazine gratis aan. Mocht je je MotoPlus door het wegvallen van andere activiteiten sneller uit hebben dan anders, heb je dus nog een heel blad om te lezen. Dit gratis Noppennieuws-exemplaar is, net als al onze andere digitale magazines, online te lezen via www.motoplus.nl/magazine

Account
Let wel, om de MotoPlus digitaal te lezen heb je een abonnee-account nodig. Heb je die nog niet, ga dan naar www.motoplus.nl/registreren om een profiel aan te maken. Heb je al een account maar is deze nog niet gekoppeld aan je abonnee-nummer? Ga dan naar profiel wijzigen om je bestaande account te upgraden naar abonnee-account.

Addblocker
Om ons blad online te kunnen lezen, raden we aan gebruik te maken van Google Chrome en de addblocker uit te schakelen.

Abonneeservice
Mocht je onverhoopt tegen problemen aanlopen met het registreren, dan kun je contact opnemen met onze abonneeservice: 0251 25 79 32 of ga naar: https://www.aboland.nl/blad/motoplus

We hopen dat we je hiermee voldoende hebben geïnformeerd en dat we de bezorging van de MotoPlus zo langmogelijk kunnen garanderen. Mocht er iets veranderen rondom ons blad, dan zullen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. Bedankt voor uw begrip.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

Overig nieuws