Nieuws

Bruggeman Motoren stopt ermee

Ooit begonnen in een ruimte in het autobedrijf van zijn vader, runt Eric Bruggeman inmiddels alweer 39 jaar zijn eigen motorzaak in Nieuw-Vennep, Bruggeman Motoren. Na bijna vier decennia komt er echter een einde aan deze periode, per 1 augustus aanstaande sluit Bruggeman Motoren namelijk definitief de deuren.

Een moeilijke beslissing, zo laat Eric Bruggeman weten, maar gevoelsmatig ook de enige juiste. De naweeën van de coronapandemie, onder meer in de vorm van de beperkte leverbaarheid van nieuwe motoren en het niet volledig kunnen samenstellen van een gemotiveerd team, in combinatie met het na 28 jaar verliezen van het officiële Ducati dealerschap, heeft op mentaal en fysiek vlak de nodige impact gehad. Omdat er ook geen opvolger is voor de Nieuw-Vennepse motorzaak, en daarmee de mogelijkheid voor de oprichter om het zelf wat rustiger aan te doen, heeft het Eric Bruggeman doen besluiten om na bijna veertig jaar te stoppen met de zaak.

De maand juli staat daarom volledig in het teken van een opheffingsuitverkoop, waarna de deuren van de zaak aan de Haverstraat 27 te Nieuw-Vennep per 1 augustus zullen sluiten. Bestaande klanten komen overigens niet in de kou te staan, zij kunnen vanaf augustus terecht bij Motorstore Uithoorn, die het onderhoud, de service en garantie zullen overnemen. Info: www.bruggeman-motoren.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws