Nieuws

Yamaha Tracer 700 Lezerstest – Ga jij mee naar de Eifel?

Een proefritje bij de dealer is natuurlijk leuk en snel gemaakt, maar de motor van je dromen leer je pas echt goed kennen als je er wat langer op zou kunnen rijden. Een paar dagen het liefst en dan ook nog in een omgeving waarin die motor helemaal tot zijn recht komt. Als je je zinnen hebt gezet op een Yamaha Tracer 700 hebben we goed nieuws: in samenwerking met Yamaha Motor Nederland organiseren we namelijk een driedaagse lezerstest naar de Duitse Eiffel, een motorbestemming bij uitstek. Ga jij met ons mee?

Blok dan alvast 25, 26 en 27 augustus 2017 in je agenda, want dan zetten we in het zadel van Yamaha Tracer 700’s koers naar Cochem, in alle opzichten een ideale uitvalsbasis om de Eifel per motor te ontdekken. Daar arriveren we op vrijdag 25 augustus, na een mooie aanrijroute, aan het begin van de avond bij een gezellig hotelletje. Daar wachten een hapje en een drankje en een lekker bed, want de volgende dag staat er een lange maar fantastische toerroute (+/- 330 kilometer) door de Eifel op het programma. Een beetje uitgerust zijn kan dus geen kwaad. Die route voert ons grotendeels over kleine, uitdagende stuurweggetjes langs de mooiste plekken van deze prachtige streek. ’s Avonds wacht er een heerlijke maaltijd, en is er alle gelegenheid om lekker na te praten over een (hopelijk) geweldige dag sturen en uiteraard over de Yamaha Tracer 700. Op zondag 27 augustus rijden we via opnieuw een mooie route weer terug naar Nederland, zodat je in ieder geval genoeg kilometers achter de kiezen hebt om te beoordelen of een Yamaha Tracer 700 wat voor je is.

Er is alleen één klein probleempje: we hebben de beschikking over slechts vier Tracer 700’s voor deze lezerstest. Een exclusieve aangelegenheid dus! Reageer dus snel als je kans wilt maken om op één van die vier Yamaha´s te stappen. Dat doe je door voor 11 augustus een mail te sturen naar mail@motoplus.nl. Daarin vermeld je niet alleen je naam, leeftijd en adresgegevens, maar ook je huidige motor en daarnaast geef je een motivatie waarom we één van de Tracer 700’s voor jou moeten reserveren. Vergeet ook niet een scan van je rijbewijs mee te sturen. Op maandag 14 augustus maken we bekend wie er met ons koers zet richting de Eifel.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws