Nieuws

Yamaha-monteur Remco van Andel wint National Technician Grand Prix

Remco van Andel heeft de door Yamaha georganiseerde National Technician Grand Prix gewonnen. Dat heeft het merk bekendgemaakt. Met zijn winst, heeft de monteur van Van de Kuinder Motoren zich geplaatst voor de Europese GP die van 24 t/m 26 maart in Amsterdam gehouden wordt.

Tijdens die wedstrijd neemt de Nederlander het op tegen de winnaars uit negen andere Europese landen. De winnaar van het Europese kampioenschap mag zich vervolgens melden in Japan waar de World Technician Grand Prix gehouden wordt.

Plek twee en drie tijdens de nationale wedstrijd waren respectievelijk voor Joost Lechner van MotoPort Uithoorn (2) en Ralph Staats van MotoPort Hillegom (3).

De Technician Grand Prix is voorgekomen uit de Yamaha Technical Academy (YTA), het wereldwijde opleidingsprogramma van Yamaha dat startte in 2000. Deze opleiding bestaat uit drie niveaus: brons, zilver en goud. Om te kunnen deelnemen aan de World Technician Grand Prix moet een monteur minimaal niveau zilver hebben. De bedoeling van de World Technician Grand Prix is zowel het vergroten van de motivatie en vaardigheden van Yamaha-monteurs als het verbeteren van de klanttevredenheid door het uitdagen van deze monteurs.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.