Nieuws

Yamaha lanceert platform voor genieten in eigen land

Omdat heel veel Nederlanders dit jaar, door de coronacrisis, de zomervakantie in eigen land zal doorbrengen heeft Yamaha een platform gelanceerd waarmee Nederland op een heel nieuwe manier te ontdekken is. Of je dat nu op asfalt, onverhard, of water wil doen, Yamaha helpt je het maximale uit je zomer te halen.

En wel onder de slogan RevUpYourHoliday. Op dit platform presenteert Yamaha drie productwerelden in één land.

Mario Janssen, Country Manager bij Yamaha Motor Nederland, legt uit: “De wereld van Yamaha is grenzeloos. Road, off-road en water, overal vind je onze hoogwaardige producten. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, al onze werelden staan garant voor plezier, performance en een perfecte gebruikservaring. Op dit nieuwe platform vind je per productwereld reviews, reisverslagen, uitgelichte producten, interessante video’s, routes en niet te missen aanbiedingen.”

Naast een plek voor inspiratie, biedt Yamaha ook op- en instapacties aan op het nieuwe platform. Zo zijn er bijvoorbeeld tijdelijke kortingen, pakketacties voor de MT-09, MT-07, MT-03, Tracer 900 en 900 GT te vinden en een ware Globetrotter-deal vinden. Met die laatste maak je van iedere Ténéré een echt reisbeest. Kijk voor meer informatie op www.RevUpYourHoliday.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws